Oldtimer Expo lányokkal

 2011.04.17. 19:42

A párom néhány hete egy újságot lapozgatott, majd felkiáltott: 

- Oldtimer expo és ásványkiállítás lesz áprilisban! Ugye megyünk?

- Hát persze! -kiáltottuk egyszerre a lányokkal, de nem az autók miatt ám.

A családban édesapa mindenkit megfertőzött az ásványok szeretetével. Közben kiderült, hogy a hír igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.... Lesz mindkét kiállítás, de a második csak augusztusban, jelenleg szervezés alatt. De az ígéret szép szó... tartja a mondás, hát felkerekedtünk. Még szerencse, hogy a jegyet olcsóbban meg tudtuk venni az egyik olcsó-lehetőség-kereső portálon.

Egy kicsit tartottam a kirándulástól, de a Vasúttörténeti park alapjában tetszik (a gyerekekkel még nem jártunk ott), autóalkatrész-beszállítással foglalkoztam 10 évig, hát nagy baj nem lehet.

Nem is volt. A gyerekeknet meseelőadással, gólyalábasok műsorával szórakoztatták, míg a felnőttek gyönyörködtek az autócsodákban. Persze az ilyenkor szokásos lufi-, cukorka- és egyéb nyalánkságokat kínáló standok is jelen voltak, gondolom van rá igény.

Egy szó mint száz, örülök, hogy a sztereotípiákat legyőzve ellátogattunk erre az eseményre, színvonalas, mindannyiunknak élményt nyújtó vasárnap délután volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadteriprogramok.blog.hu/api/trackback/id/tr12834305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása